Pásy na lesné stroje pewag pre lepšiu trakciu a ochranu pôdy

Pásy na lesnícke stroje zaručujú bezpečnú stabilitu a vysokú mieru ochrany pôdy pri používaní v lesníctve

Profesionálni pracovníci v lesníctve potrebujú v neschodnom teréne bezpečnosť a vysokú stabilitu, ale každý má rôzne nároky a podmienky používania. Z tohto dôvodu ponúka spoločnosť pewag rôzne verzie pásov na lesné stroje. Teraz si môžeme položiť otázku: Ktorý pás je najvhodnejší pre príslušný druh používania a podklad?


Aby sme podporili voľbu správneho pásu, porovnali sme našich 5 pásov na lesné stroje v tabuľke. Je jedno, či mäkký alebo tvrdý podklad, rovný alebo strmý terén, sneh a blato - máme vhodné riešenie na používanie v lesníctve:

 

pewag bluetrack perfekt je ideálny na náročné používanie v skalnatom a strmom teréne. Inovovaná montáž kovaných tŕňov zabezpečuje dodatočný záber.

pewag bluetrack duro je všestranný pás s univerzálnym použitím pre štandardné požiadavky v lesníctve a dá sa preto používať na množstve rôznych druhov pôdy. Vďaka širokej kontaktnej ploche a zaobleným hranám sa dosahuje vysoká miera ochrany pôdy.

pewag bluetrack flow je pás na lesnícke stroje na používanie v nenáročnom teréne a na citlivých povrchoch. Pás bol koncipovaný tak, aby sa čo najlepšie chránili pneumatiky a tiež terén, a aby bol zaručený optimálny záber. Široká kontaktná plocha pásu zabraňuje zapadnutiu stroja predovšetkým na mäkkých podkladoch.

pewag bluetrack flow-perfekt je kombinovaný pás, ktorý zjednocuje najlepšie vlastnosti z trakcie a ochrany pôdy v jednom páse. Pás je kombináciou bluetrack flow a bluetrack perfekt a hodí sa tak perfektne do rôznych podmienok v lesníctve. Pás sa dá používať univerzálne na všetkých povrchoch.

pewag bluetrack flow wide je mimoriadne šetrný pre pôdu a pneumatiky a tiež stabilný vďaka širokej kontaktnej ploche a zaručuje maximálnu ochranu pôdy. Pás na lesnícke stroje je špeciálne vhodný pre senzibilné a citlivé podklady, pretože väčší profil jednotlivých článkov pásu zabraňuje zapadnutiu stroja - hlavne pri vyššom zaťažení.

 

 

Pre väčšiu bezpečnosť v lese – lesnícke výrobky pewag!

 

Ochotne vám poradíme a pomôžeme pri voľbe vhodné lesníckeho výrobku. Napíšte nám email na forestry(at)pewag.com alebo zavolajte náš zákaznícky servis na +421 46 542 63 48.

Ďalšie podrobnosti k našim lesníckym výrobkom.