bluetrack Tuning: Ďalší vývoj tŕňov a spony

Nové tŕne – scale stubs – poskytujú lepší záber a vylepšená spona zaručuje lepšiu ochranu a stabilitu pneumatiky

Na používanie v lesníctve sú rozhodujúce nielen silné stroje, ale aj vhodné príslušenstvo na úspešné používanie v lesníctve. Spoločnosť pewag sa sústreďuje na neustály ďalší vývoj existujúcich výrobkov a na inovovaný nový vývoj trakčných pásov. Tak sa ponúka používateľovi spoľahlivé riešenie pre rôzne spôsoby používania a podmienky podľa najvyšších štandardov kvality a bezpečnosti.

Pásy bluetracks s 2 rôznymi vyhotoveniami tŕňov na zakúpenie

Okrem tŕňov starwave® má spoločnosť pewag najnovšie na programe takzvané scale stubs, ktoré okamžite ponúkajú ako možnosť konfigurácie pre všetky pásy. Tieto scale stubs sú väčšie a poskytujú lepšiu trakciu pri extrémnych spôsoboch použitia v lesníctve.

Tŕne starwave® sa ďalej vyvíjali a sú ešte robustnejšie a odolnejšie. Tŕne boli zväčšené a majú väčší objem opotrebenia, čím sa zvyšuje životnosť pásu. Okrem toho pôsobí zváracia technika s robotom pozitívne na životnosť pásu.

bluetracks teraz s vylepšenou sponou pre vyššiu ochranu a upevnenie na pneumatike

Všetky pásy pewag bluetracks sú od tohto momentu vybavené optimálnou sponou a poskytujú užívateľovi nasledujúce výhody:

  • Menšie poškodenie pneumatík – spona je na hranách zvlášť zaoblená pre ochranu pneumatiky a znižuje tak poškodenie pneumatík
  • Lepšie upevnenie na pneumatike – nová geometria spony stabilizuje pás na pneumatike a chráni ho pred skĺznutím

Pre väčšiu bezpečnosť v lese – lesnícke výrobky pewag!

 

Ochotne vám poradíme a pomôžeme pri voľbe vhodné lesníckeho výrobku. Napíšte nám email na forestry(at)pewag.com alebo zavolajte náš zákaznícky servis na +421 46 542 63 48.

Ďalšie podrobnosti k našim lesníckym výrobkom.