Reťaze pewag forstgrip pre bezpečnú stabilitu v lese

Inovované záberové prvky umožňujú maximálnu trakciu pre všetky oblasti používania a podklady

V teréne je spoľahlivosť a odolnosť rozhodujúcim faktorom pre bezpečnú a efektívnu prácu. Reťaze pewag pre lesnícke stroje zaručujú optimálny záber vo všetkých oblastiach používania, majú dlhšiu životnosť než bežné trakčné reťaze a disponujú vysokým efektom samočinného čistenia. Profesionáli, ktorí pracujú v lesníctve, môžu s reťazami pewag forstgrip bezpečne vykonávať svoje činnosti v lese.

Naše reťaze pre lesnícke stroje pewag prinášajú so sebou 5 zásadných výhod:

  • Lepší záber a zvýšená stabilita prostredníctvom inovovaných záberových prvkov
  • Dlhšia životnosť vďaka oceli pewag TitanGrip®
  • Optimálne prispôsobenie reťaze na pneumatiku pomocou nastavovacích prvkov
  • Poistka proti pretáčaniu zabraňuje poškodeniu pneumatík
  • Vysoká intenzita samočinného čistenia

 

Reťaze pre lesnícke stroje pewag zaručujú optimálny záber a zlepšenú stabilitu v rôznych oblastiach používania. Každá reťaz disponuje individuálnymi záberovými prvkami, ktoré zaručujú maximálnu trakciu na rôznych povrchoch. Špeciálne, spoločnosťou pewag patentované šikmé usporiadanie pichliačov poskytuje výraznú výhodu v neschodnom teréne a zaisťuje bezpečnosť človeka a stroja.

Kombinácia vysoko kvalitných materiálov a zvláštneho výrobného procesu robia reťaze pewag forstgrip tým, čím sú. Špeciálna, spoločnosťou pewag vyvinutá oceľ TitanGrip®, a premyslený proces kalenia zaručujú dlhodobú životnosť oproti bežným trakčným reťaziam.

Prostredníctvom nastavovacích prvkov sa dajú reťaze pewag forstgrip jednoducho a rýchlo prispôsobiť pneumatikám. Okrem toho sa dodávajú reťaze s náhradnými dielmi, aby sa pri činnostiach v lese mohli vykonávať jednoduché opravy. Zabráni sa tak prestojom stroja a používateľ ušetrí čas a peniaze.

Všetky reťaze pre lesnícke stroje pewag majú integrovanú poistku proti pretáčaniu, ktorá udržiava reťaz – hlavne stojaté články s tŕňmi – stabilnú. Zabráni sa tým, aby sa tŕne otočili smerom k pneumatikám a poškodili pneumatiky. Okrem toho nestráca stroj záber, lebo tŕne zasahujú spoľahlivo do podkladu. Táto poistka proti pretáčaniu je jedinečná u spoločnosti pewag a odlišuje naše reťaze forstgrip od iných trakčných reťazí.

Okrem toho vykazujú reťaze forstgrip vysokú intenzitu samočinného čistenia. Pohyblivé siete s veľkými očkami dokážu bez námahy odstrániť pri pohybe stroja vpred nečistotu, blato a sneh.

Pre väčšiu bezpečnosť v lese – lesnícke výrobky pewag!

 

Ochotne vám poradíme a pomôžeme pri voľbe vhodné lesníckeho výrobku. Napíšte nám email na forestry(at)pewag.com alebo zavolajte náš zákaznícky servis na +421 46 542 63 48.

Ďalšie podrobnosti k našim lesníckym výrobkom.